Головна » 2019 » Лютий » 2 » Заходи з відзначення Дня пам'яті Героїв Крут
22:12
Заходи з відзначення Дня пам'яті Героїв Крут

 29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут – саме у цей день, в 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність.

До відзначення цієї гіркої історичної дати активно долучилися й учні нашої школи. Цього дня у школі було проведено ряд заходів. Напередодні,  група учнів підготувала повідомлення про героїв Крут і виступила на робочій лінійці для учнів 1- 9 класів.

Заходи, проведені з нагоди цієї річниці не пройдуть повз увагу підростаючого покоління. Учні усвідомили неабияке значення подвигу під Крутами для майбутнього незалежної України, враховуючи, звичайно, трагічність цих подій і помилки тодішнього уряду. 

Під час перегляду презентацій та кінофільму  "Бій під Крутами" діти обговорювали почуте та побачене.Вони були дуже вражені подіями минулого. Для учнів 5-7 класів були проведені уроки з історії "Біль мого народу –Крути", виховна година "Історична драма"Крути""(6кл)

Усі проведені виховні заходи покликані зміцнювати патріотичні почуття учнів, формувати їхню історичну пам'ять, вселяти дух лицарства, гідності і самоповаги.

Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 247 | Додав: rnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: