Головна » 2019 » Жовтень » 14 » Заходи щодо відзначення Дня захисників України
22:28
Заходи щодо відзначення Дня захисників України

14 жовтня відзначають одразу три величні свята – День Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України та День українського козацтва.

 Напередодні свята, учні 9 класу відвідали пам`ятник  Невідомому солдату в рідному селі, де поклали квіти та поставили запалені свічки, а пам'ять загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання.

  На протязі тижня під час виховних годин учні переглянули кінофільми на патріотичну тематику, були проведені уроки мужності.    11 жовтня у нашій школі відбулося свято до Дня захисника України- конкурс патріотичної пісні, в якому прийняли участь учні 1 - 9 класів. Також вчителями було огранізовано гру-квест « Будьмо достойні козацького роду».

Сьогодні ми дуже вдячні тим, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу! Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого! А найголовніше – швидше повертайтеся живими і здоровими, бо вдома вас люблять і чекають!
З Днем захисника України!!!

Переглядів: 228 | Додав: rnvk | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: