Головна » 2021 » Листопад » 22 » Всесвітній день дитини
10:11
Всесвітній день дитини

20 листопада - Всесвітній день дитини

     Офіційно це свято з’явилося в 1954 році завдяки відповідному рішенню Генеральної Асамблеї ООН, яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення благополучних умов для їх життя. Це день світового братерства і взаєморозуміння між дітьми та заради дітей. Він присвячений діяльності, спрямованій на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

     З нагоди відзначення Всесвітнього дня дитини у нашому закладі дошкільної освіти пройшов день під назвою: «Спілкування та турбота дарує радість».

     Вихователі ( Здор О.О. та Гончарова Г. В.) дали дітям уявлення про важливість порозуміння між людьми, вміння поступатися заради іншого, спілкуватися, діяти разом, підтримувати та допомагати один одному. Проговорили з малятами про те, що подарунком іншій людині може стати посмішка, тепле слово, вчасно зібрані іграшки, і не обов’язково чекати свята, щоб зробити такий подарунок.

     Робота з дітьми впродовж дня включала такі форми роботи:

Бесіда «Ми різні, ми схожі».

Пантоміма «Розкажи без слів».

Перегляд мультфільму «Просто так» та бесіда про подарунки: що може бути подарунком; який подарунок найкращий та найприємніший; як варто і як не варто вручати подарунки.

Образотворча діяльність «Подарунок другові».

Бесіда «Що таке права і що таке обов’язки».

Гра-розмірковування «Які права та які обов’язки мають діти».

Вправа-побажання «Коло радісних слів»: малята говорять одне одному щось приємне та радісне.

Веселий хоровод друзів.

Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 107 | Додав: rnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: