Головна » 2021 » Листопад » 22 » Тиждень безпеки дорожнього руху
11:49
Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху 

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 15 по 21 листопада в гімназії пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху.

У межах Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: флешмоб «За безпечний дорожній рух» у виконанні учнів початкової школи, єдиний національний урок "Безпека на дорозі – безпека в житті" (1-9 класи); вікторина «Автошкола» для учнів 5-9-х класів, учні 1 класу презентували віршовані загадки про дорожні знаки, багато яскравих малюнків на тему «Мій друг - дорожній рух»  підготували учні 1-9 класів. Завершився Тиждень цікавим квестом «Від рідного порога – безпечна дорога», у якому взяли участь дві команди учнів 5-9 класів. Учасники квесту долали станції з різноманітними завданнями: «Розгадування анаграм», «Регулювальник», створення інтерактивного плакату «Безпечні колеса», «Дорожні знаки», «Велосипед», «Надання першої допомоги потерпілому на дорозі», «Віднови прислів’я».

Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.


Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 111 | Додав: rnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: