Головна » 2019 » Грудень » 25 » Новорічне свято
16:01
Новорічне свято

     Новорічна казка

          Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Напередодні канікул учні з вчителями ( Мірошниченко І.О., Тахтаджиєва Н.М., Клачук С.П.) підготували новорічну казку " Пригоди Бабок  Йожок та квітки - чудодійки" для учнів Рубіжненського НВК.  Казка  Різмаїття карнавальних костюмів вражало, тут були феї  і сніжинки, пірати і мушкетери,   та багато інших цікавих персонажів. Дітлахи весело зустріли казкових героїв, які завітали до них у гості: Снігуроньку та Діда Мороза,  Бабу Ягу, Чорта, Лішого. Учні  грали, співали, танцювали, водили хороводи навколо ялинки та отримували подарунки.  

Непомітно закінчилася новорічна казка, але на згадку залишилися приємні спогади, позитивні емоції та зміцніла дружба!  Учасники дійства ще раз привітали всіх з наступаючими  святами, бажаючи щастя, злагоди, миру, любові, добра.

        Казка закінчилася, а так хочеться, щоб кожен день став для нас святом. І дорослим, і малим, ми зичимо приємних несподіванок, цікавих зустрічей. Хай усі дні будуть радісними, казковими!

 

Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 208 | Додав: rnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: