Головна » 2021 » Листопад » 26 » Голодомор
14:34
Голодомор

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

 

        Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.

        Напередодні Дня пам’яті жертв Голодомору в КЗ «Рубіжненська гімназія» класними керівниками проведені години спілкування.

        Учні 7 класу  під час виховної години «Не дамо згасити свічку пам’яті» разом з класним керівником Іриною Мірошниченко виготовили яскраві колосочки та запалили свічки в пам'ять про тих, хто загинув голодною смертю. П’ятикласники  читали вірші, спогади очевидців тієї страшної трагедії, переглянули відеоролик «Геноцид українського народу» (класний керівник  Світлана Клачук). Учні 6 класу підготували театралізовану казку «Голодний дух» (класний керівник Лілія Фадєєва ) та запросили глядачами другокласників. Долучилися  до проведення заходів і наймолодші учні школи, першокласники. Разом з вчителем Іриною Гончаренко під час години спілкування «Україна пам’ятає» вони виготовили паперових ангеляток в знак памяті про померлих від голоду дітей.

       В шкільній бібліотеці протягом тижня діти переглядали книжкову виставку «Голодний 1933-й», яку підготувала для них бібліотекар 

Олена Здор.


Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 109 | Додав: rnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: