Головна » 2021 » Листопад » 22 » День Гідності та Свободи
11:55
День Гідності та Свободи
21 листопада - День Гідності  та Свободи
           3 метою утвердження ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Українського народу, в нашій школі були проведені  тематичні заходи.
        Відбувся круглий стіл на тему: «Герої Небесної сотні»,де учні 7 класу (класний керівник  Мірошниченко І. О.) змогли висловити свої думки щодо подій Євромайдану. Також  у 6 класі (класний керівник  Фадєєва Л. С.) була проведена  патріотично –інформаційна година спілкування  «Від Революції Гідності до Країни гідності».
       У 5 класі  (класний керівник Клачук С. П.) відбувся урок-диспут  на тему: «Культура людської гідності».Учні активно долучилися до обговорення подій Революції Гідності,подискутували та висловили свої позиції .
      Учнями школи був  проведений флешмоб «Вільні творять майбутнє!», мета якого-вшанувати патріотизм і мужність  громадян країни, прищепити любов до Батьківщини, зберегти та донести до учнів об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.
Переглядів: 93 | Додав: rnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: