Головна » 2021 » Грудень » 8 » 16 днів проти насильства
14:43
16 днів проти насильства

Звіт

про проведення міжнародної акції «16 днів проти насильства»

у КЗ «Рубіжненська гімназія»

        У листопаді – грудні 2021 року в закладі було проведено акцію «16 днів проти насильства».  З учнями 1 – 9 класів було проведено анкетування «Явища шкільного та домашнього насильства» з метою виявлення обізнаності школярів про насильство в сім'ї та школі.

        З  метою підвищення рівня поінформованості учасників щодо проблеми торгівлі людьми для учнів 8 – 9 класів 30 листопада було проведено годину спілкування «Стоп булінг!», де головним завданням було навчити дітей бути твердими в обстоюванні своєї позиції та вміти говорити «Ні».

           1 грудня проведено пізнавальну бесіду «Права дитини» з учнями другого класу.

Актуалізувати знання про конфлікт у соціальних мережах та його причини, розвивати навички безконфліктного спілкування і мережі в учнів 7 класу допомогло заняття з елементами квесту «Ми проти насильства», проведено 2 грудня.

         6 грудня успішно проведено виховну годину у першому класі  «Подолаємо конфлікти дружною командою» для згуртування колективу, розвитку  вербального і невербального спілкування та  навичок саморегуляції.

         7 грудня на високому рівні проведено пізнавальну гру «Маленькі долоньки проти насильства» для третьокласників.

          Підсумком акції   для учнів 1 – 9 класів став традиційний флешмоб «Ми проти насилля. Ми за мир і дружбу»,  який був втіленням теплоти, взаєморозуміння та добра в учнівських відносинах.

Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 107 | Додав: rnvk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: